Jeugd en kinderen

Als kerk vinden wij het belangrijk dat kinderen en jongeren zich thuisvoelen in de kerk. Daarom organiseren wij verschillende activiteiten voor alle leeftijdsgroepen, van babyoppas tot tienerclub. Hieronder vindt u een overzicht van alle activiteiten per leeftijdsgroep.

OPPAS

Tijdens elke dienst is er oppas voor de hele kleintjes van 1 tot 3. De gemeente beschikt over een ruime oppasruimte waar tijdens de dienst de kinderen op een speelse manier worden vermaakt. Ook is er een aparte ruimte voor het geven van borstvoeding en een ruimte waar de baby’s eventueel in daarvoor bestemde kleine bedjes kunnen slapen. Zo kunt u met een gerust gevoel uw baby achterlaten en de kerkdienst of bijbelstudie meemaken.

ZONDAGSSCHOOL (OM 11:00 UUR)

Elke zondagochtend zijn alle kinderen, van 3 tot 12 jaar, welkom in de zondagsschool. De kinderen maken op hun eigen leeftijdsniveau kennis met verhalen uit de Bijbel. Ze leren op een toegankelijke manier wie God is en wat Hij doet. Elke week gaan kinderen aan de slag met een knutselwerkje of een speel-leer-activiteit. Ook worden er christelijke kinderliedjes gezongen en is er tijd en ruimte voor een persoonlijke aandacht en een praatje.

TIENERCLUB (12 TOT 20 JAAR)

De tieners kunnen bijna iedere vrijdagavond terecht bij de tienerclub. De tienerclub is een fijne plek waar jongeren vanaf 12 jaar zich thuis kunnen voelen. Er is ruimte voor Bijbelstudie, discussies en spelletjesavonden. Daarnaast worden er leuke activiteiten georganiseerd als schaatsen, paintballen of een sportactiviteit. De lokatie van de tienerclub is bij 1 van de tienerleiders thuis, of in het kerkgebouw. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.

RANJAHUIS (OP ZATERDAGAVOND)

Van tijd tot tijd hebben wij op zaterdag om 20:00 uur een Ranjahuis voor kinderen in de leeftijd van 5 t/m 12 jaar. De kinderen spelen dan spelletjes, kijken een leuke film, of gaan buiten sporten. De begin en eindtijden zijn geschakeld aan de tijden van onze One80 Music Center, zodat zowel volwassenen en kinderen gelijktijdig een gezellige avond kunnen hebben.